Intenzív toborzást folytat a Magyar Honvédség

Az eddiginél is intenzívebb toborzást folytat a Magyar Honvédség. A következő időszakban többezer embernek kínálnak kiszámítható, változatos életpályát a régiókatonai alakulatainál is

Bővebben: Intenzív toborzást folytat a Magyar Honvédség

II. Petneházi Zöld-Sziget Fesztivál

Női kézilabda-szakosztály alakult

A Petneháza SE keretében megalakult a női kézilabda-szakosztály, mely ősszel a megyei első osztályban kíván elindulni. Várják a kézilabdázni vágyó hölgyek jelentkezését, az alsó korhatár 15 év. A csapat az edzéseit keddi és csütörtöki napokon 18 órától tartja az általános iskola tornatermében. Mindenkit szívesen látnak, az érdeklődőket is. Bővebb információ és jelentkezés Szabóné Papp Anitánál, Alexáné Gyurcsik- Géczi Zsuzsannánál vagy Alexa Attilánál, a polgármesteri hivatalban.

Új szakosztályok Petneházán

Miután az elmúlt években számos sportegyesület szűnt meg, különösen örvendetes, ha bővülnek a sportolási lehetőségek, különösen faluhelyen. Petneházán a múlt héten két új szakosztály is alakult a Petneháza SE keretében, a tájfutó- és az íjászszakosztály. Az előbbi már el is indult egy versenyen. A tájfutó szakosztályt Nagy-Kovács Ádám, az íjászszakosztályt pedig Szabó Attila vezeti. Ők nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek jelentkezését is várják, de úgyszintén lehet jelentkezni a polgármesteri hivatalban, Alexa Attilánál is. A közeljövőben további két szakosztály indulása is várható.

Kedves petneháziak, elszármazottak, barátaink!

Közeledik az adóbevallások ideje. Mint ismeretes, mindenkinek lehetősége van arra, hogy személyi jövedelem-adójának 1 százalékéval egy bejegyzett civil szervezetet, újabb egy százalékával pedig egy bejegyzett egyházat támogasson. Amennyiben ezt nem teszi meg, ezt az összeget is az állami költségvetésben marad.

Kérjük, támogassa adójának egy százalékával valamelyik petneházi civil szervezetet:

-- Petneházáért Alapítvány
Adószáma: 18797796-1-15

-- Petneháza SE
Adószáma: 19856483-1-15

-- Polgárőr Egyesület Petneháza
Adószám: 19211239-1-15

Karácsonyi forgatag Petneházán

Vasárnap délután hatalmas érdeklődés kísérte Petneházán a Karácsonyi forgatagot, a gazdabolttól a gyógyszertárig tele volt az utca.

Bővebben: Karácsonyi forgatag Petneházán

Eredményes közmeghallgatás

A korábbi éveknél élénkebb érdeklődés kísérte a közmeghallgatást, melyet a képviselő-testület az általános iskola tornatermében tartott. A mintegy 70-80 fős hallgatóságot előbb a települési rendezési tervet készítő cég képviselője tájékoztatta a terv jelentőségéről, illetve kérte a település lakosságát, hogy javaslataival támogassa ezt a munkát.

Bővebben: Eredményes közmeghallgatás

Petneházi iskolások Somorján

A petneházi iskolások egy pályázati program keretében ellátogattak a szlovákiai Somorjára, a helyi testvériskolába. Az utazásba belefért egy pannonhalmi kirándulás, valamint egy budapesti és egy pozsonyi városnézés is.

Bővebben: Petneházi iskolások Somorján

Adventi gyertyák ajándékba

Ismét bebizonyosodott, hogy az elszármazottak szívükön viselik Petneháza sorsát, hogy lehet rájuk számítani.

Bővebben: Adventi gyertyák ajándékba

Közmeghallgatás - 2014. december 10.

Tisztelt Lakosság!

Petneháza Község Roma Nemzetiségi Önkormányzatának Képviselőtestülete 2014. december 10-én 17 órai kezdettel közmeghallgatást tart a Teleházban.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Tisztelettel:
Ifj. Pataki Lajos elnök